Biztonsági útmutató és Házirend
Néha sokan vagyunk…. Azért, hogy ez Mindenkinek egy kellemesen eltöltött idő legyen itt, és senkivel ne történjen semmi, bizonyos szabályokat be kell tartani és másokra tekintettel kell lenni.

A biztonsághoz annyit: Mindenki saját magáért, és a tulajdonáért felelősséggel tartozik, a szülők felelnek a gyerekeikért.

Előfordulhat, hogy valami tönkremegy vagy eltűnik, kérjük Önöket, hogy ezeket a károkat azonnal jelezzék. Ennek elmulasztása esetén kárigényüket nem tudják érvényesíteni.
A turistaház berendezési-, és felszerelési tárgyaiért az ott tartózkodó vendég felelősséggel tartozik. A berendezésekben szándékosan, vagy gondatlanságból okozott károk megtérítése a vendég kötelessége, költsége! Kérjük a berendezési-, és felszerelési tárgyakat rendeltetésszerűen használják.
A turistaház szobáiban, illetve a hozzá tartozó fürdőszobában és konyhában bármilyen probléma merül fel, azt a vendég jelezze a kiadónak és a turistaház felelős személye azt elhárítja.

Az érkezés, távozás kötetlen, de kérjük, ezt a kiadónak, vagy az általa megbízott személynek előre jelezzék. Távozásakor a turistaházat úgy hagyja el, ahogy Önök azt átvették. Használat után mindent az eredeti állapotában kell hátrahagyni. Kérjük áramtalanítson, fűtést, vizet zárja el, a kályha tűzét oltsa el!

A turistaházban tilos a dohányzás!

Reméljük, hogy nem ment el a kedvük, és egy felejthetetlenül szép, üdülést töltenek el nálunk a Retro Tanya Turistaházban.